Kasımpaşa tarihi yeniden yazdı!

Kasımpaşa tarihi yeniden yazdı!
Kasımpaşa, Galatasaray’ı yaklaşık 18 yıl sonra sahasında 4-0 yenen ilk takım olmayı başardı.

Kasımpaşa, Galatasaray’ı yaklaşık 18 yıl sonra sahasında 4-0 yenen takım olmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar, en son 8 Eylül 1996’da Fenerbahçe’ye Ali Sami Yen Stadı’nda 4-0 mağlup olmuştu.

BABEL 6 HAFTA SONRA
Kasımpaşa’nın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, 6 hafta önce antrenmanda omzundan sakatlanmıştı. Yıldız oyuncu formasına kavuştu ve Galatasaray karşılaşmasında 11’de görev aldı.

PAŞA’NIN PUANI 44 OLDU
Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen Kasımpaşa, Galatasaray karşısında çok önemli bir galibiyet elde etti. Son 18 maçında 3 kez galip gelen lacivert-beyazlı ekip, puanını 44’e çıkardı.

SCARIONE LİGDE 13. GOLE ULAŞTI
Karşılaşmada Kasımpaşa adına iki kez ağları havalandıran Oscar Scarione, ligdeki 13. golüne ulaştı. Lacivert-beyazlı takımın en golcü futbolcusu olan Arjantinli futbolcu, daha önceki karşılaşmalarda 11 gol atmıştı.

İLHAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Kasımpaşalı futbolcu İlhan Eker, karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Karşılaşma öncesinde sınırda bulunan İlhan Eker, 31. dakikada Selçuk İnan’a yaptığı müdahale sonucu ligde bu sezon 4. sarı kartını gördü ve cezalı duruma düştü. Lacivert-beyazlı futbolcu, takımının 31. haftada Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

YALÇIN GOLLE TANIŞTI
Kasımpaşa’nın Galatasaray’ı 4-0 mağlup ettiği maçın 77. dakikasında topu kafayla ağlara göndererek skoru ilan eden Yalçın Ayhan, bu sezonki ilk golüne imza attı.

HAKAN BALTA İLK KEZ KIZARDI
Galatasaray’da maçın 7. dakikasında Scarione’ye yaptığı müdahale sonrası oyundan atılan Hakan Balta, kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

Başa dön tuşu