Beşiktaş’tan farklı prova

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’e verilen milli maç arası nedeniyle Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Tekirdağspor ile yaptığı hazırlık maçını 4-1 kazandı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arası nedeniyle Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Tekirdağspor ile yaptığı hazırlık maçını 4-1 kazandı

Tekirdağspor: 1 – Beşiktaş: 4

Stad: Namık Kemal Stadyumu
Hakemler: Osman Kaya, Barış Çardaklı, Mustafa Çevik
Tekirdağspor: Emrullah Öztürk (Dk 48 Furkan Çevi), Taygun Vurgun (Dk 67 Burak Işıkay), Tanju Yavuz, Özcan Karakiraz, Hakan Pehlivan, Nedim Baki, Vahdet Kılkışlılar, Volkan Sipahi, Rıdvan Gürler, Birol Öztürk, Recep Hasan Hazır (Dk. 82 Mehmet)
Beşiktaş: Cenk Gönen (Dk 45 Günay Güvenç), Serdar Kurtuluş (Dk 65 Escude), Pedro Franco, İbrahim Toraman (Dk. 79 Ufuk Er), İsmail Köybaşı, Dentinho, Mehmet Akgün, Sezer Öztürk, Motta, Ömer Şişmanoğlu, Eneramo
Goller: Dk. 15 ve Dk. 75 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 76 İbrahim Toraman, Dk. 90 Eneramo (Beşiktaş), Dk. 60 Birol Öztürk (Tekirdağspor)

Karşılaşmada siyah-beyazlı takımın gollerini 15. ve 75. dakikada Ömer Şişmanoğlu, 76. dakikada İbrahim Toraman ve 90. dakikada Eneramo attı. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 60. dakikada Birol Öztürk kaydetti.

Maçı, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da izledi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın izin yaptıktan sonra yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

BİLİC: İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU
Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tekirdağspor maçının kendileri için iyi bir antrenman olduğunu söyledi.  Harika bir gün geçirdiklerini belirten Hırvat teknik adam, “Harika bir gün ve iyi bir hazırlık maçı oldu. İyi bir takıma karşı oynadık ve rakibimiz de elinden geleni yaptı” dedi.

Bilic, uzun bir sakatlık dönemi geçirdikten sonra tekrar formasına kavuşan İsmail Köybaşı ile ilgili gelen bir soru üzerine ise şunları kaydetti:

“İsmail çok ağır bir sakatlıktan çıktı ve şu an fiziksel olarak gayet iyi bir durumda. İsmail’in zaten çok teknik bir kapasitesi var ve tek yapması gereken sürekli oynayarak özgüvenini yükseltmek. Bunun için de üst üste maçlar oynaması gerekiyor. İsmail için bu maç önemliydi ve iyi de bir performans gösterdi. İnanıyorum ki İsmail giderek aşama kaydedecek ve bu tedirginliğini, korkusunu atıp yeniden eski formuna dönecek.”

Başa dön tuşu