Cardozo fiyaskosu

Fenerbahçe’nin uzun süre kadrosuna katmaya çalıştığı Oscar Cardozo için çok ilginç gelişmeler yaşanıyor

Benfica takımının yüksek bonservis fiyatı belirlemesi yüzünden gerçekleşmeyen Cardozo, elde kaldı.

Fenerbahçe’nin uzun süre transfer etmek için uğraştığı ancak Benfica takımının yüksek bonservis fiyatı belirlemesi yüzünden gerçekleşmeyen Cardozo, elde kaldı.

Daha önce Spartak Moskova’nın Emenike’yi sarı lacivertli ekibe satması halinde kadrosuna katacağı iddia edilen Paraguaylı futbolcuya artık talip kalmadı. Rus ekibinin Barrios’u transfer etmesinden sonra Napoli ve Zenit kulüplerinin de Cardozo’dan vazgeçmesi, Benfica’yı zor durumda bıraktı.

Daha önce tok satıcı pozisyonuna giren Cardozo için şimdilerde 7 milyon Euro veren takım bile yok. Fenerbahçe’nin 12 milyon Euro’luk teklifini reddeden Portekiz takımı, şimdilerde Cardozo’ya alıcı bulamıyor. Sezon başı kampını kaçıran daha sonra kulüp televizyonunda hocası Jorge Jesus ve taraftarlarından özür dileyen Cardozo, zor da olsa kampa katılmayı başarmıştı. Ancak Jorge Jesus’un, Cardozo’yu hala takımda tutmayı planlamadığı ifade edildi. Böylelikle Paraguaylı futbolcunun transferinde türlü bahaneler yaratan Benfica, Cardozo için takım bulamaz hale geldi.

(Eurosport)

Başa dön tuşu