Olcay’dan taraftara sitem

Beşiktaş’ın başarılı isimlerinden Olcay Şahan, Beşiktaş Televizyonuna verdiği röportajda, ligde sezonun ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak sıkıntılı süreci geçip hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Olcay Şahan, Gaziantepspor maçı sonrası taraftarların gösterdiği tepkinin kendilerini üzdüğünü belirtirken, “İyi bir maç çıkardık, ancak şanssız bir golle sahadan 1 puanla ayrıldık. Bu bizi üzdü. Bizi diğer üzen şey de taraftarlarımızın tepkisi oldu” dedi.

Maçların son dakikalarında yenilen gollerle puan kaybedilmesine değinen Olcay, “Yaptığımız mücadele maçların sonunda boşa gidiyor. bu da bizi üzüyor. Beşiktaş iyi oynuyor. Bence ligde sezonun en iyi futbolunu Beşiktaş oynuyor” ifadelerini kullandı.

Yaşanan sakatlıkların antrenman temposundan kaynaklandığı yönündeki spekülasyonlarla ilgili soru üzerine Olcay, “bizim teknik heyetimizin çok iyi şeyler yaptığını düşünüyorum. Çok koşuyoruz, ligin en çok koşan takımımıyız. teknik adam işini kötü yapsa takım böyle koşamaz. futbolda sakatlıklar da olur, bunları şanssızlığa bağlıyorum. yanlış antrenman yapmıyoruz” dedi.

Yetiştiği Alman futbolu ile Türk futbolunu karşılaştıran Olcay, “Türkiye’de daha çok tekniğe dayalı bireysel agresif futbol oynanıyor. Almanya’da ise disiplin ve takım halinde hamle yapma var. Almanya’da nerede ne yapacağını 15-16 yaşında öğretmiş oluyorlar. Bunu Türkiye’de de geliştirmemiz gerekiyor” değerlendirmesi yaptı.

Şu anda 7 gol, 5 asiste ulaştığını ve sezon başında kendisine koyduğu hedeflere ulaştığını belirten Olcay, şimdi hedeflerini daha yukarı çekttiğini söyledi.

Cumartesi günü Sivasspor ile oynayacakları maça da değinen Olcay, “Deplasman maçları bizim için kolay geçiyor. iyi çalıştık Sivas’ta 3 puan alacağımıza inanıyorum. galibiyetle fenerbahçe derbisine iyi hazırlanmak istiyoruz. Bir de taraftarlarımıza sesleniyorum. Zor günümüzde de yanımızdalar ama bizi daha da fazla desteklesinler” dedi.

Başa dön tuşu