"Kralı derbiye yetiştirin"

"Kralı derbiye yetiştirin"
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli’den, kulüp doktorlarına ultimatom

HTSPOR
Arsenal karşısında aldığı yaraları, Kayseri Erciyes galibiyetiyle biraz olsun saran G.Saray, F.Bahçe derbisini iple çekmeye başladı. Sarı Lacivertliler’i yenerek zor günler geçiren camiaya moral aşılamak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Cesare Prandelli’nin en büyük sıkıntısı ise Burak Yılmaz’ın sakatlığı… Erciyes mücadelesinde sol ayak bileğinden sakatlanan golcü futbolcu, A Milli Takım’ın bugün Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçın kadrosundan da çıkarılmıştı.

DOKTORLAR SEFERBER OLDU
Günde çift seansla tedavisine devam edilen Burak Yılmaz’ın bilek bağındaki yırtığın iyileştirilmesi için özel metotlar uygulayan kulüp doktorları yoğun mesai harcarken Prandelli de Kral’ın yolunu dört gözle gözlüyor. Milli takımlara giden oyunculardan yoksun Florya’da Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren İtalyan teknik adam, doktorlarla Burak hakkında bir görüşme yaptı. Prandelli’nin G.Saray sağlık heyetine “Burak’ın bu maçta oynayabilmesi için elinizden ne geliyorsa yapın. O’nu bu maça mutlaka yetiştirin” dediği öğrenildi.

BRUMA MÜJDESİ
Dizindeki sakatlık sebebiyle Portekiz Milli Takımı’nın kadrosundan çıkarılan Bruma’dan güzel haber geliyor. Sakatlığı tamamen geçen genç oyuncu, dün yapılan idmana katıldı. K.Erciyes maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Bruma, F.Bahçe derbisine kadar hazır duruma geleceğini söyledi.

Başa dön tuşu